BİTLİS / TATVAN - Kıyıdüzü Köyü Ortaokulu

Kıyıdüzü Köyü Ortaokulu

Ahlat yolu üstü 15. km , Kıyıdüzü Köyü Tatvan
Vizyon
Öğrencilerimize; okulu sevdirmek, korumak, destek vermek, disiplinli olmayı öğretmek, SBS başarılarında ilçede ilk sıralara yükselmek,öğrencilerimizin düşlediği bir okul yaratmak, çevreyi güzelleştirme ve düzenli olma bilinci vermek, kitap okumanın önemini kavratmak ve sürekli okuyan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi,Milli eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, Atatürk ilkelerine bağlı,gerekli bilgi, beceri ve alışkanlıkları kazandırmak, ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirmek, bilimsel,demokratik ve adil düşünen,topluma yararlı bireyler haline getirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Ulaşım
Tatvan merkeze okul servisi vardır.Ayrıca Ahlat otobüsleri okul önünden geçmektedir.
Ahlat yolu üstü, Kıyıdüzü Köyü
Bitlis merkeze 45km Tatvan merkeze 18km
Sportif Etkinlikler
Okulumuz futbol ve voleybol da ilçemizde yapılan müsabakalarda dereceler almaktadır.